Je kunt je Vbuddy-account op elk moment laten verwijderen. De webapp (app.vbuddy.nl) en de mobiele app Vbuddy gebruiken hetzelfde account.
Zelf verwijderen in de app
- Open de Vbuddy-app en log in.
- Ga naar Meer → Instellingen.
- Tik op Account verwijderen en bevestig.
Je account wordt direct verwijderd en je wordt uitgelogd.
Verwijdering aanvragen zonder app
Heb je de app niet (meer)? Stuur dan vanaf het e-mailadres van je account een e-mail naar info@vbuddy.nl met als onderwerp "Account verwijderen". Wij verwijderen je account binnen een maand en bevestigen dat per e-mail. Wij kunnen je vragen je identiteit aan te tonen.
Verwijdering aanvragen per e-mail
Wat er wordt verwijderd
- Je account en inloggegevens
- Je profiel (vervoersmanager of transportbedrijf)
- Documenten en bestanden die bij je account horen
- Je apparaat-token voor pushmeldingen
Wat wij moeten bewaren
Gegevens die wij wettelijk moeten bewaren, zoals facturen (7 jaar, fiscale bewaarplicht), en het auditlog van acties binnen een koppeling, bewaren wij niet langer dan nodig. Meer hierover staat in de privacyverklaring.